Nieuws & activiteiten

Komende activiteiten

Albertieners' Barbecue Party !

Op zaterdag 24 juni 2017  gaat onze jaarlijkse bbq met optreden van onze muzikanten door. Dit jaar op een nieuwe locatie, nl. in het park van het oude rusthuis 'Ravestein' te Hever.

Voorbije activiteiten

Teerfeest K.F. Albert Hever

Zaterdag 4 maart 2017 organiseert de Koninklijke Fanfare Albert Hever hun jaarlijkse 'teerfeest. Hiermee willen ze niet enkel de muzikanten maar ook de helpers, vrienden en sympathisanten van de fanfare te bedanken en te vieren. Doorheen de dag zal de K.F. Albert toeren in verschillende cafés en maken ze daar muziek voor de aanwezigen. Cafés op het programma: De Brug, 't Stamkroegske, Bij Fanny, Brouwershuis, De Warande en Hever City.


Daarna is iedereen welkom op een mini-receptie en avondfeest in zaal Carpus te hever. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de K.F. Albert Hever en naar de uitnodiging.

Potgrondverkoop - 10e editie


In 2007 organiseerden we onze eerste potgrondverkoop om de verenigingskas te spijzen. Over de jaren heen heeft deze actie steeds meer belangstelling gekregen en kunnen we ook dit jaar weer zeer zeggen dat het een geslaagde editie was!


Na tien jaar loopt de organisatie van deze verkoop als een goed geöliede machine. Dit dankzij de  trouwe helpers die ons jaar in jaar uit bijstaan door: te flyeren, de actie te promoten, bestellingen op te nemen en natuurlijk het leveren van de bestelde potgrond.


De Albertieners willen graag iedereen bedanken die dit jaar onze vereniging heeft gesteund door potgrond te kopen en wensen jullie veel tuinplezier!

4 februari 2017

Urban Trail Mechelen

Op zaterdag 3 december 2016 ging er een Urban Trail door in Mechelen: 10 km lopen en tegelijk de stad ontdekken. De Albertieners stonden paraat om de organisatie te helpen!

Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 7 januari 2017 ging ons jaarlijks nieuwjaarsconcert door in de kerk te Hever. Bedankt aan alle aanwezigen ! We hebben de kerk toch maar weer eens vol gekregen

Volg ons op Facebook

Boortmeerbeek Feest!

Zondag 4 september 2016 kon je kennis maken met de Albertieners en onze instrumenten op  Boortmeerbeek Feest! . Bovendien kon je smullen van onze lekkere (zelfgemaakte) snoepsatés.

Open repetitie

Op donderdag 8 september 2016 hielden we in zaal Carpus te Hever een open repetitie. Dit houdt in dat iedereen welkom is om te komen kijken naar de repetitie van de Albertieners. Heb je deze gemist en wil je alsnog eens een repetitie bijwonen ? Stuur ons dan zeker een mailtje om dit te laten weten.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en andere nieuwtjes? Like dan zeker onze Facebook pagina. Hier houden we jullie op de hoogte van al onze evenementen en activiteiten.

Je vindt er ook alle foto's van de hierboven vermelde activiteiten terug!


Indien je vragen/opmerkingen hebt mag je ons ook altijd via Facebook contacteren.


REPETITIELOKAAL


Zaal Carpus

Ravestijnstraat  2

3191 Hever


CONTACT


E.  info@albertieners.be

W. www.albertieners.be

Copyright @ All rights reserved