Nieuws & activiteiten

Komende activiteiten

ACTIVITEITEN '20 - '21


- Mosselfeest: 13 sept '20 (onder voobehoud)          - Aperitiefconcert: 7 maart '21 

- thema concert: 10 oktober '20                                     - eetdag: 21 maart '21

- teerfeest: 20 februari '21

Voorbije activiteiten

Albertieners' Barbecue Party !

Op zaterdag 27 juni 2019  zou onze jaarlijkse bbq met optreden van onze muzikanten doorgaan. Dit jaar zullen we die niet mogen houden, dus zullen we er volgend jaar een dubbele lap op moeten geven!

Concert fanfare Albert


Op 8 maart gaven wij nog een fantastisch concert met onze "moederfanfare" Albert. We waren zo ongeveer de laatsten die dit nog mochten doen... Hopelijk zijn we in oktober bij de eersten die terug een concert voor u mogen brengen. Laten we samen duimen dat dit door kan gaan!!

Potgrondverkoop - 10e editie


In 2007 organiseerden we onze eerste potgrondverkoop om de verenigingskas te spijzen. Over de jaren heen heeft deze actie steeds meer belangstelling gekregen en kunnen we ook dit jaar weer zeer zeggen dat het een geslaagde editie was!


Na tien jaar loopt de organisatie van deze verkoop als een goed ge√∂liede machine. Dit dankzij de  trouwe helpers die ons jaar in jaar uit bijstaan door: te flyeren, de actie te promoten, bestellingen op te nemen en natuurlijk het leveren van de bestelde potgrond.


De Albertieners willen graag iedereen bedanken die dit jaar onze vereniging heeft gesteund door potgrond te kopen en wensen jullie veel tuinplezier!

4 februari 2017

Urban Trail Mechelen

Op zaterdag 3 december 2016 ging er een Urban Trail door in Mechelen: 10 km lopen en tegelijk de stad ontdekken. De Albertieners stonden paraat om de organisatie te helpen!

Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 7 januari 2017 ging ons jaarlijks nieuwjaarsconcert door in de kerk te Hever. Bedankt aan alle aanwezigen ! We hebben de kerk toch maar weer eens vol gekregen

Volg ons op Facebook

Boortmeerbeek Feest!

Zondag 4 september 2016 kon je kennis maken met de Albertieners en onze instrumenten op  Boortmeerbeek Feest! . Bovendien kon je smullen van onze lekkere (zelfgemaakte) snoepsat√©s.

Open repetitie

Op donderdag 8 september 2016 hielden we in zaal Carpus te Hever een open repetitie. Dit houdt in dat iedereen welkom is om te komen kijken naar de repetitie van de Albertieners. Heb je deze gemist en wil je alsnog eens een repetitie bijwonen ? Stuur ons dan zeker een mailtje om dit te laten weten.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en andere nieuwtjes? Like dan zeker onze Facebook pagina. Hier houden we jullie op de hoogte van al onze evenementen en activiteiten.

Je vindt er ook alle foto's van de hierboven vermelde activiteiten terug!


Indien je vragen/opmerkingen hebt mag je ons ook altijd via Facebook contacteren.


REPETITIELOKAAL


Zaal Carpus

Ravestijnstraat  2

3191 Hever


CONTACT


E.  info@albertieners.be

W. www.albertieners.be

Copyright @ All rights reserved