Jeugdfanfare

Jeugdfanfare

De jeugdfanfare heeft als doel de muzikanten die reeds voldoende muzikale basis hebben te leren samenspelen. Want niets is leuker dan samen muziek maken en dat doen wij elke donderdag vol enthousiasme!


Onze jeugdfanfare bestaat uit een aantal muzikanten die al in het grote fanfare orkest spelen aangevuld met de leerlingen die hun eerste stappen zetten in het ‘samenspelen’. Onze groep bestaat uit mensen van verschillende leeftijden, maar ondanks het leeftijdsverschil vormen we toch een hechte vriendengroep die ook meer doet dan enkel muziek maken. 


De repetities gaan door in Zaal Carpus in Hever. 

Hoe verloopt een repetitie gewoonlijk:

  • 18u15 - We zetten samen de zaal klaar
  • 18u25 - Instrumenten worden (zelf) gestemd
  • 18u30 - Start van de repetitie
  • 19u45 - Einde van de repetitie 


Klinkt dit interessant voor jou ? Speel je al een jaar of 4 een instrument ? Heb je zin om mee te doen of eens te komen kijken ?

Spring gerust eens binnen! Ook als je geen les bij ons volgt ben je meer dan welkom om mee in onze jeugdfanfare te spelen!


Wil je weten of je instrument er wel bij past? Stuur even een mailtje naar info@albertieners.be en we zullen het je laten weten.


Voor een overzicht van de verschillende fanfare instrumenten waarvoor wij lessen aanbieden verwijzen we jullie graag door naar